Badania mikrobiologiczne żywności, pasz i surowców rolnych
Opis:
- Dodatki do żywności
- Kawa i herbata
- Koncentraty spożywcze
- Lód stosowany w gastronomii
- Mięso i przetwory mięsne
- Mleko i przetwory mleczne
- Napoje bezalkoholowe (gazowane, niegazowane, soki, syropy, itp.)
- Oleje i tłuszcze roślinne i zwierzęce
- Owoce, warzywa, przetwory owocowe i warzywne oraz warzywno-mięsne
- Preparaty enzymatyczne i kultury startowe przeznaczone dla przetwórstwa
- Produkty jajeczne
- Ryby i przetwory rybne
- Środki specjalnego przeznaczenia żywieniowego
- Śruty i pasze
- Suplementy diety
- Wyroby cukiernicze i ciastkarskie
- Wyroby garmażeryjne
- Zboża i produkty zbożowe
- Zioła i przyprawy
- Żywność mrożona
KATALOG FIRM | Kategorie: