REKLAMA

BOGUCHWAŁA. Konferencja „Wykorzystanie ziół jako kulinarnego dziedzictwa kuchni polskiej”. Zaprasza PODR

BOGUCHWAŁA / PODKARPACIE. Podkarpacki Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Boguchwale zaprasza na konferencję pn. „Wykorzystanie ziół jako kulinarnego dziedzictwa kuchni polskiej”. Spotkanie odbędzie się w środę 15 listopada 2023 r.  o godzinie 9:30

zielarstwo__3_

Podczas prelekcji omawiane zostaną takie tematy jak: 

  • fakty i mity na temat najchętniej stosowanych ziół 
  • zasady uprawy lawendy w kontekście przygotowania wysokiej jakości ziół 
  • mieszanki ziołowe jako element kulinarnego przeciwdziałające stanom zapalnym 
  • wykorzystanie surowców lawendowych w kuchni i naturalnej kosmetyce

399189784_828658412600104_2528955525803782769_n

Rezerwacja miejsc-  Katarzyna Czukiewicz 723 977 499, katarzyna.czukiewicz@podrb.pl

źródło: PODR Boguchwała

zdjęcia: PODR Boguchwała

06-11-2023

Udostępnij ten artykuł znajomym:

Udostępnij

Napisz komentarz przez Facebook


lub zaloguj się aby dodać komentarz


Pokaż więcej komentarzy (0)